About

Acest site reprezintă un demers al unei echipe private pentru promovarea investițiilor în turismul montan din România
Necesitatea apariției lui este data de faptul că statul român nu pune la dispoziția potențialilor investitori în turism, locații cu potențial turistic însoțite de o documentație minima pentru evaluarea lor de către experții investitorilor.
Ne plângem că nu avem investitori în turism în condițiile unei competiții internaționale
pentru atragerea lor dar aceasta nu se poate face fără promovare.
Nu am văzut un site cu propuneri de investiții şi cu facilitățile pe care le oferă Autoritatea pentru turism din România investitorilor, dar aceste facilitați există.
Dacă nu există locații, nu există nici parteneriate încheiate cu autoritățile locale care sunt proprietarii sau administratorii terenurilor.
Investitorii nu se apucă să creeze ei infrastructura pentru turism iar această infrastructura trebuie creata de către statul român în parteneriat cu consiliile județene și cu primăriile.
Privind înainte va prezentăm o serie de locuri pe care dorim să le promovăm împreună cu autoritățile locale, județene și naționale pentru amenajarea turistică a muntelui în România și pentru care noi întocmim studii de pre fezabilitate cu resurse proprii și atrase, pentru a nu face ca cei care au aprobat investiția de la Vulcan care au cheltuit 10 milioane de euro pe o telegondolă acolo unde era supra suficient în prima etapă un telescaun acoperit cu 4 locuri care costă 2,5 milioane euro.
Continuarea proiectării se va face numai dacă există interes din partea autorităților sau a investitorilor pentru o anumită propunere.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: